Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
I tym jakze kunsztownym popisem wysublimowanego i oryginalnego w doborze slow wywodu
docenta antczaka i troche pokrzywdzonego przez los magistra kolka
zegnamy wszystkich serdecznie i zapraszamy jutro
Ps. Antczak ty i twoi pracownicy moga mi co najwyzej schody okna umyc bo po zimie stary
to troche to nie wyglada...acha mozecie mi jeszcze skoczyc
Kozacy z Koziej Wolki
bardzo przepraszam z wiedzmami sie nie umawiam...no chyba że jest jakis tępy Mareczek do sprzątnięcia,bądz też turas,ewentualnie aswalt.......dobranoc,Mareczku kochany trzymaj sie spudniczki mamy i nie wychodz do ludzi pajacyku z plastiku,błyszczący intelektem i dużymi zmianami w niedługim czasie twarzy!!!!dagggggggggggggggg!!!!
Nie doczekasz sie wiedzma...gdyby teraz wstawil swoja fotke i ktos te jego teksty
puscil w net to by gosciu zostal uznany za swira dekady
Nie oczekuj od dzieci doroslych decyzji po prostu.
A ty antczak wez juz nie wymyslaj sposobow aby mnie
postraszyc. Powaga stary. I wiesz jak to jest w zyciu ze
czasem mozna sie przeliczyc
marek_ams napisał: Wiedzma tacy ludzie nie maja twarzy. Chowaja sie za plotem i tylko
szczekaja z bezpiesznej odleglosci...bezpiesznej!!!!!!!!!!!!!! tępak hehe.....Mareczku moja tważ jest dla Vipow,nie dla byle kogo,już pisałem cenie sobie prywatność,a jeśli chesz mnie poznać czekam na zaproszenie o każdej godzinie,każdego dnia,miesiąca itd=itp
Antczak napisał: marek_ams napisał: Wiedzma tacy ludzie nie maja twarzy. Chowaja sie za plotem i tylko
szczekaja z bezpiesznej odleglosci...bezpiesznej!!!!!!!!!!!!!! tępak hehe.....Mareczku moja tważ jest dla Vipow,nie dla byle kogo,już pisałem cenie sobie prywatność,a jeśli chesz mnie poznać czekam na zaproszenie o każdej godzinie,każdego dnia,miesiąca itd=itp
Ty juz nie masz twarzy kolezko...smutne ale prawdziwe
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.